Water als verbindende factor
Water als verbindende factor

Water is essentieel in alle facetten van ons leven, zoals cultuur en techniek. Het mooiste moment was voor mij toen ik in Benin waterputten sloeg en een oude dame dankbaar was voor schoon drinkwater voor haar kinderen.

Een beetje algemeen misschien maar water verbindt en dat raakt aan alle facetten van ons in het leven. Dagelijks leven, cultuur, techniek, noem maar op. Wat ik misschien wel het mooiste vind is dat ik voor een buitenlands project waterputten mocht slaan en ik te horen kreeg van een oudere dame dat ze heel erg blij was dat ze nu haar kinderen schoon drinkwater kon geven. Dat was in het noorden van Benin in West-Afrika.

Als je het hebt over waar je het voor doet, dan doe ik het voor het realiseren van vooruitgang en de waardering die ik krijg van mensen waarmee ik samenwerk.

Giel Hendriks

Giel Hendriks